Fredag 28. des - en veldig trist dag!

Roger her igjen, Bente orker rett og slett ikke å skrive noe for tiden.

Ny tur til Ahus fredag 28. des. I dag var vi mannsterke med hovedpersonen Bente, Hans Petter, Edwin, Tone og meg selv Roger. Skulle nesten tro at det var en mening med at vi var meg såpass mange i dag, for det skulle vise seg at det trengte vi jammen å være, sammen blir man sterkere.

Det hele begynte med at legen var 30 min forsinket. (mulig det var for å stålsette seg og organisere litt?). I og med at han var forsinket fikk Bente beskjed om å gå inn på avdelingen for å begynne med inntak av 2 poser blodplater og 2 poser blod.

Etterhvert kommer også legen som forøvrig har fulgt Bente siden den forferdelige beskjeden om sykdommen kom 1. februar.

Men beskjeden i dag var heller ikke noe god. Han valgte i dag og kalle en spade for en spade og sa rett ut at det dessverre ikke er mer de kan gjøre med sykdommen til Bente. Benmarg og kroppen generelt er ikke mottagelig for mere cellegift og kreften har overtatt kroppen hennes fullstendig. Han forklarte helt klart at det nå handler om å lindre smerten hennes resten av tiden hun lever. Noen dato har hun selvfølgelig ikke fått, men at situasjonen for Bente er meget alvorlig er det ingen tvil om. Dere kan jo bare forestille dere hvordan det var for Bente og oss rundt da vi fikk denne beskjeden så direkte. Jeg kan vel skrive under på at dette er den tristeste dagen i alle våres liv og at resten av dagen heller ikke var noe god. Orker ikke å forklare mer om den situasjonen egentlig, ord blir liksom litt fattige akkurat nå.

Så nå dreier dagene seg kun om å stå sammen med Bente, ungene hennes og Hans Petter for å gjøre hver dag mest mulig meningsfull. Vi veit rett og slett ikke hvor lenge vi har henne blant oss. Men Bente har en egen evne til å reise seg selv om det blir tyngre og tyngre for hver dag som går. Allerede i dag er hun tilbake til det gode humøret selv om tankene hennes sikkert er et helt annet sted enn de burde være.

Så dette for være de siste ordene i denne omgang fra oss! Bloggen vil oppdateres underveis.

For Bente, Roger

 

33 kommentarer

Anniken

29.12.2012 kl.19:46

Ja Roger ord blir fattige. Sender dere tanker og klemmer:)

Irene Akselsen Bjerke

29.12.2012 kl.19:55

Sender mange varne tanker og kjenner sorgen sprenge i brystet. Jeg husker dere begge (Bente og Roger) som små barn og synes dette er ufattelig. Man blir så hjelpeløs og ord blir uten mening. Om bare tankene og ønskene som går mot dere hadde hjulpet!

Rita Helene Nygaard

29.12.2012 kl.20:03

Så trist å høre, Roger... Varme tanker sendes til dere alle... Klem :-)

Unn Kristin

29.12.2012 kl.20:07

Sender mange tanker til dere Bente og ungene, Roger med familie og Pappa Per og Turid.. Jeg har jo kjent deg Bente i mange mange år ettersom jeg og Roger har Gått på skolen sammen i 9 år.. dette var så trist , kjenner sorgen knyter seg... En føler seg så hjelpesløs... Stor klem og gode tanker sendes dere alle

Ingunn Axelsen

29.12.2012 kl.20:37

Vet ikke helt hva jeg skal skrive, ble bare så uendelig trist og lei meg på dine vegne Bente, for barna dine og resten av familien.

Ibland liksom hejdar sig tiden ett slag

och något alldeles oväntat sker

Världen förändrar sig varje dag

men ibland blir den aldrig detsamma mer

En stor klem her i fra

Kusa MB

29.12.2012 kl.21:10

Uff dette var trist og høre. Det finnes sannelig ingen ord. Verden er rett og slett urettferdig. Du får hilse Bentemor fra oss. Hilsen kusinene Aud,May Britt og Sissel.

Monica M

29.12.2012 kl.21:26

Så ufattelig trist å høre. Livet er urettferdig, Bente som har vært så positiv og optimist hele vegen. Godt å vite at de har mange rundt seg som stiller opp og ivaretar både Bente og ungene. Tenker på dere. Klem

siw fredriksen

29.12.2012 kl.21:38

Å så forferdelig leit. Noen ganger så kjennes livet uendelig urettferdig ut. Tenker på Bente, barna og de nærmeste. Skulle ønske en kunne trylle men slik er det ikke. Jeg ber for at det skal komme mange gode dager fullt av takknemlighet og kjærlighet. Sender gode tanker

Anita

29.12.2012 kl.22:03

Jeg kjenner ikke deg Bente, men likevel har jeg fulgt bloggen din og har deg i tankene mange ganger hver eneste dag. Jeg kjenner Tone og Roger.. Sender varme tanker fulle av energi til deg og alle rundt deg!

Monica

29.12.2012 kl.22:13

Hva skal man si.......livet er urettferdig....

vigdis finnstun

29.12.2012 kl.23:26

livet er skjørt og det er urettferdig at dette skjer med bente som er så livsglad. ta vare på hverandre i tiden som kommer

Randi Hushagen

30.12.2012 kl.01:19

Dette var utrolig trist å lese. Tenker mye på deg, Bente<3 og de du har rundt deg. Ta vare på hverandre! Masse varme klemmer fra Randi

Bente E

30.12.2012 kl.01:24

Dette er trist å høre.. Ord blir fattige... Sender varme tanker til deg og alle rundt deg

Trine

30.12.2012 kl.02:00

Supertrist kan nesten ikke tru at det er sant...veldig rart du som alltid er så glad og positiv kjempejente...♥ synes det er helt forferdelig...tenker masse på deg og unga dine og familie for øvrig ♥ sykdom er grusomt...og du er så ung Bente-mor,veldig urettferdig..håper du ikke har smerter(fysisk)håper du kan ha noen fine stunder med barna dine og de nærmeste...jeg hadde en koselig tur med deg på Jessheim,det er jeg glad for ♥har mange fine minner og opplevelser med deg♥du er ei helt topp dame ♥ Masse varme tanker og klemmer fra meg til deg kjære Bente-mor ♥

Gerd

30.12.2012 kl.04:50

Ja her blir ord fattige. Har lest bloggen Roger og kan bare sende omtanke og håpe på at tiden som ligger foran dere må bli så god som omstendighetene tillater det.

Tove

30.12.2012 kl.06:30

Sender så mange varme tanker som det er mulig å sende noen. Min mor døde av kreft og fikk med engang en uhelbredelig kreftdiagnose så jeg har ikke noe problem med å sette meg inn i hvordan dere har det. Helt forferdelig som du sier. Hun er jo så ung også!

Heidi E.

30.12.2012 kl.06:51

Ufattelig trist..tenker på dere alle..hele tiden..Klem.

Sølve

30.12.2012 kl.08:25

Dette var trist å lese. Sender varme tanker til dere

Tove

30.12.2012 kl.09:03

Finner egentlig ikke noe å skrive,er bare ufattelig trist.Er så kjempeglad i deg Bente.klem fra Tove

Kari

30.12.2012 kl.09:07

Forferdelig trist å lese dette innlegget Roger:-( Bente har vært så flink til å være positiv til tross for mange tøffe beskjeder i forhold til sykdommen.

Jeg tar virkelig av meg hatten for hvordan vi, som ikke er helt nære har fått lov til å ta del i dette. Håper dere fremdeles kan få gode og positive stunder sammen midt oppe i alt dette vonde. Sender varme tanker til dere alle.

Kristin gunnarsdottir

30.12.2012 kl.09:25

Kjære gode Bente, det føles så meningløst, ufattelig. utrolig trist, tenker på deg ,på barne dine,på dem som står deg nærmest, tøfft for dem og se en de er så glade i ha det vont.beundrer deg for styrken din, som din bror sier du reiser deg dag etter dag,. Nyt tiden og dagene så godt du kan kjære Bente.

Eli

30.12.2012 kl.11:14

Ord blir fattige, livet er så skjørt. Ta vare på hverandre og håper tiden blir så god som den kan bli ut i fra omstendighetene. Tenker på dere. Klem fra eli

Marianne P

30.12.2012 kl.12:04

Så trist å lese . Tenker masse på deg Bente . Godt du har så mange støttespillere rundt deg . Håper du får en god smertelindring . Ønsker deg mange gode stunder med familien og venner fremover . klem fra fru pena

Unni M. N.

30.12.2012 kl.12:43

Som mange andre skriver her, Bente, så blir ord fattige. Tenker masse på deg og dine. Ta vare på hverandre i denne triste tiden. Stor klem fra Unni

Anita M

30.12.2012 kl.12:54

Dette var da utrolig trist Bente, og som sagt før meg, blir ord så altfor fattig. Mine tanker går til deg og dine, føler virkelig med dere alle. Ta godt vare på hverandre, klem fra Anita.

Bente Hoen

30.12.2012 kl.13:11

Er helt tom etter å lest dette. Får lyst til å banne og skrike men det hjelper så lite. Tenker mye på deg og hele familien din og ber om at dere alle får styrke til å ta vare på hverandre. Jeg leste om en ung gutt som skrev om sin mor som var syk: "Man lever til man dør, det gjør min mor også". Har vel ikke annet å si en at du må leve til du dør Bente. Lev i nuet og glem morgendagen. Måtte du få mange gode dager uten smerter. Klem

Anne Bagger

30.12.2012 kl.14:03

Kjære kjære Bente og alle dine som står deg nær.

Finner ikke ord kjenner smerten i brystet, livet vårt er skjørt. Ingen vet morgen dagen. Vi har opplevt mye trist i vår familie, vet hvilken hverdag dere alle har nå. Beyndre deg Bente i den korte tid jeg har kjent til sykdommen din, du er positiv og tenker det beste. Du skal vite jeg tenker på deg og dine hver dag. Takker deg og Roger for vi har fått fulgt med på sykdommen din. Jeg synes dere er sterke og mye og gi i alt det vonde dere opplever. Ønsker deg og dine en fin dag.

Mange mange varme tanker til deg kjære Bente.

kreftsykdom

31.12.2012 kl.00:15

Sender mange varme tanker til deg og dine. Jeg har selv en alvorlig kreftdiagnose og har tidligere fått stygge/vanskelig beskjeder, men har så langt greid å holde kreften i sjakk. Jeg gruer meg til beskjeder som dette, og forstår du har det tungt. Livet er ikke rettferdig og dette kommer alt for tidlig for deg og de rundt deg.

Ingen vet hva morgendagen bringer, men du vet kanskje mer enn mange og den kunnskapen kan være tung å bære.

Klem Anne Lene

Beate B.

31.12.2012 kl.01:58

Vil så gjerne at Bente skal være med i mange mange år enda, og bli et levende bevis på at man ikke må gi opp og at det nytter å håpe !!!!!

Jeg skal ærlig innrømme at jeg har foldet hendene og bedt til Gud, Jesus og alle skyttsengler.

Det er NÅ vi trenger å se at det hjelper !

Eireen T

31.12.2012 kl.12:44

Kjære dere...

Så ufattelig trist og leit å lese dette. Jeg har sett bloggen til Bente via felles kjente på FB, og har sett hvor tøff og sterk Bente har vært gjennom sin situasjon. Håper og ber for at Bente får noen fine og gode stunder sammen med dere nærmeste nå. Ønsker dere alle styrke og kjærlighet i tiden framover.

Varme og gode tanker fra Eireen T

Irene Snortheim

31.12.2012 kl.13:00

Så trist å høre... et så positivt og godt menneske- som du er!

Tenk hvor mange smil du har hentet fram i både barn og voksne! Det betyr at du har smilt først- de til deg. Ønsker deg og dine, at hver dag skal bli så fin som mulig.

Klem fra Irene

Bente Gustavsen Frostad

31.12.2012 kl.16:53

ønsker dere et godt nytt år. Håper du får mange fine dager og stunder fremover Bente i sammen med familie og venner. Du setter sterkt preg på livet og du imponerer stadig med positive tanker og meninger. Tenker på deg hver eneste dag.

Cathrine Stenbrenden

02.01.2013 kl.09:31

Så trist lesing! Har to jenter fra barnehagen her som savner deg Bente og som hele tiden mens du har vært sykemeldt, har gått og ventet på at du skal komme tilbake! Håper du, på tross av sykdommen og vonde beskjeder, har hatt en fin høytid med dine nærmeste! Vi ønsker deg alt godt framover! Klemmer fra Angelica, Beatrice, Frode og Cathrine

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.k Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 15 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits