Det første døgnet - begravelsen, tid og sted

Da er det første døgnet etter tapet av vår alles kjære Bente snart over.

Kort oppsummert kan man vel si at dagen har vært tung, men også med en porsjon humor og mimring over de gode minnene fra Bente. Noe av dette skal vi prøve å få frem på bloggen etterhvert.

Edwin og Julie takler også hverdagen godt tross alt, men alle veit at det blir tunge stunder i lang tid fremover, men godt å se at de også kan le av de gode minnene.

Begravelsen til min kjære søster finner sted i Nannestad kirke fredag 11. januar kl 1300.

Like kjært som blomster ønsker familien at det kan gis en pengegave som går til Kreft - og blodsykdom avdelingen på Ahus. Dette fordi Bente og familien har fått en veldig god pleie og omsorg i tiden som Bente har vært syk.

Les gjerne hva nettavisen.no http://www.side2.no/helse/article3541695.ece skriver om Bente's blogging.

Roger

16 kommentarer

Unn Kristin

04.01.2013 kl.23:23

Takk for at dere deler dette med oss Edwin , Julie og Roger med familien

Tenker masse på dere om dagen - <3 Er nok mange som vil komme å ta ett siste farvel <3 til ei flott dame <3 jeg kommer ..

Go klem i natten

Trine

04.01.2013 kl.23:50

Takker også for at dere deler dette,har jo fulgt blogge hele tiden og fordi jeg synes det har vært trist og vanskelig og bryr meg veldig om Bente og hennes nærmeste er det fint og få litt informasjon og tanker ♥fra dere og deg da Roger nå som Bente-mor er borte ,er veldig rart,og jeg tenker jo spessielt på Edwin og Julie♥blir nok en full kirke...varme tanker,vi blir jo mange fra Midtbygda barnehage som kommer ♥

Bente Hoen

05.01.2013 kl.00:04

Takk for at du deler dette med oss som har fulgt bloggen Roger. Tenker mye på dere og syns det som har skjedd er helt ufattelig. Godt å høre at dere, og spesielt Julie og Edwin, klarer å le og mimre litt mellom alt det tunge som sorgen fører med seg. Helt sikker på at det var det Bente ønsket. Godt at dere er mange som tar vare på hverandre. klem

Ingrid

05.01.2013 kl.00:20

Malin

05.01.2013 kl.02:04

Kondolerer så mye til familien, var utrolig trist å lese. Selv har jeg en lillebror som døde bare 13 år gammel av en veldig sjelden beinmargs sykdom for 1 år siden. Sorgen er vanskelig. Ta godt vare på hverandre i denne sorgen.

05.01.2013 kl.05:00

Hei!

Jeg kondolerer så masse. Jeg er ei jente på 21 år, og mamma døde av kreft i november. En helt ufattelig urettferdig sykdom, som angriper våre kjæreste.

Tomrommet vil være enormt, men jeg personlig oppdaget fort at livet til de etterlatte ikke stopper opp. Det går rett og slett ikke ann å stoppe opp, det finns ingen pauseknapp, selv om man noen gang skulle ønske det gjorde det. Poenget mitt er at det gjør inderlig vondt, samtidig som man også vet at ens kjære ikke lengre lider,men våker godt over oss etterlatte. Vil gjerne rette meg ekstra mot hennes barn, og sender min dypeste medfølelse. Savnet etter sin egen mamma vil alltid ligge patent i oss alle, men husk å tenk på alle positive stunder, kanskje de siste budskapene, og lev på det!

Håper hun får en verdig reise til sin siste hvile. <3

Anita Aasheim

05.01.2013 kl.07:45

Det er en tung tid dere har foran dere og det er godt å se at dere kan le litt i sorgen. Det er flott at du deler noe av det på bloggen hennes her. Tenker på dere og spesielt på barna.

Gunn Eriksen

05.01.2013 kl.10:52

Jeg traff Bente på rikshospitalet i mai.. Vi ble begge litt paff da vi så hverandre,.du her? Viste seg at vi var der pga kreft begge to. Jeg skulle opereres dagen etter for skjoldkjertelkreft, har gått veldig bra. Alt ble visst fjernet...Håpet at Bente skulle få samme beskjed............ Vi fikk pratet,og spist middag sammen den dagen på sykehuset,noe vi syns var hyggelig,og fikk dagen til å gå fortere... Har tenkt mye på den dagen siden hun gikk bort.... Hvil i fred,Bente....

Amy

05.01.2013 kl.11:33

Kondolerer så mye. Hvil i Fred Bente.

Eli

05.01.2013 kl.11:40

Tenker masse på dere❤ takk for at du deler, roger.

Godt å lese at dere kan le, og mimre litt gjennom sorgen.

Sorgen er vanskelig, vond og dager vil føles uretferdig. Ta vare på hverandre.

Tanker og klem fra eli

Vibeke Akselsen

05.01.2013 kl.13:46

Tenker masse på dere som er igjen og masse på Bente...Så stolt over at jeg hadde en så flott tremenning... Takk for at du deler Roger og lar flere som var glad i Bente ta del i det som skjer og har skjedd.. Klem til dere alle

Mima

05.01.2013 kl.14:21

Jeg har ikke ord.. <3 Jeg leste dette innlegget i går kveld, men klarte ikke å skrive noe. Tårene bare trilla. Pga julehøytiden og influensa har jeg bare vært snarturer innom bloggen siden før jul, så jeg har ikke fått med meg at hun ble verre.. og døde..

Jeg ble bloggvenn med Bente like etter at hun åpnet den, og har fulgt henne siden. Det er trist at hun tapte kampen, og jeg vet ikke hva jeg skal skrive nå.. Vil bare takke henne for disse månedene jeg rakk å bli kjent med henne her.. gjennom optimisme, turer til Ahus, cellegift, tyngre dager. Hun var varm og god.. og jeg ønsker Julie og Edwin all mulig lykke til videre i livet uten mamma <3 Håper de har et godt støtteapparat rundt seg i årene fremover...

Takk, Bente - og hvil i fred <3 Klem

vigdis finnstun

06.01.2013 kl.14:36

bente var min kollega i barnehagen og jeg var imponert over hvordan hun taklet livet med oppturer og nedturer. og nå blir jeg like imponert over deg roger som jeg bare har hørt om, som klarer å dele alt dette med oss. en stor takk til deg for det.

06.01.2013 kl.23:46

Hei.

Jeg lurte på om det var opprettet et minnefond i Bentes navn?

Kunne veldig gjerne tenkt meg og gi et bidrag i Bente sitt minne til kreftavdelingen. Sikkert fler som også ønsker dette.

Kjente henne ikke, men har hørt mye om henne, og hun virket som en fantastisk mor, søster og venninne.

Tenker på dere i sorgen. Det er tøffe dager fremover, men det vil bli bedre og dere vil komme dere igjennom dagene med de gode minnene.

07.01.2013 kl.09:36

For det første, takk for all omtanke, alt blir lest av oss i familien. Det har også dukket opp spørsmål om et minnefond til kreftavdelingen. Vi har ikke opprettet dette da vi ønsker at de som kommer i kirken eventuelt legger penger i konvolutt og overleverer i kirken. Det vil stå en pengekasse ved inngangen. Men om det er noen som ikke får kommet i kirken og som allikevel ønsker å gi et bidrag kan dette gjøres på følgende måte.

Driftskonto 1503.27.07499

Merk:

Poliklinisk kreft og blodsykdommer B102, S302

Prosjekt nr 2124007

Det hadde vært veldig hyggelig om denne avdelingen fikk en slant penger da dette er en gjeng med personer som fortjener oppmerksomhet.

Roger

Anne Bagger

08.01.2013 kl.09:26

Vankselig og forstå livet er så urettferdig. Tenker på dere alle i familien. Vond vanskelig tid dere har og vil ha i livet fremover. Godt og høre dere kan le og tenke på det gode dere har opplevt sammen. Sorgen og savnet vil altid være dere blir ikke borte.

Takker deg Roger du har overskudd energi til og dele med vi andre som har kjent dere i mange år. Vi har ikke hatt noe særlig kontakt på mange mange år. Det er vondt og vite hva dere alle har vært igjennom. Dere alle er i mine tanker. tåre har kommet hver gang jeg har lest, ingen vet hva morgendagen vil gi , vi må ta vare på hverandre. Forferdelig sykdom kjære Bente har vært igjennom beundre henne for og ha krefter til og dele sykdommen med oss alle.

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.k Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 15 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits