Ahus gave 24.000 kr overlevert

Da er pengegaven på 24.000 kroner som ble samlet inn i begravelsen til min kjære søster overlevert til de ansatte på Ahus. Dette var for oss/meg en veldig viktig avlsutning/prossess i min kjære søster's sykdom/bortgang.

Håper at andre vil nyte godt av denne lille pengegaven, vi veit aldri hvem som havner i denne tragiske og forferdelige situasjonen.

Les www.rb.no eller via denne linken http://www.rb.no/lokale_nyheter/article6446727.ece

For familien, Roger

 

 

 

2 kommentarer

Bente Hoen

17.01.2013 kl.19:58

Flott gjort av dere. En god slant penger til noen som fortjener dem. Fint å kunne gi noe til de som betydde mye for Bente i en veldig vanskelig tid.

Unn Kristin

18.01.2013 kl.09:15

Dette var så flott gjort av dere Roger med familie . Er koselig å se at pengene blir gitt direkte til avdelingen der Bente fikk god hjelp, omsorg og følelser til de som betydde så mye for henne og dere i denne vanskelige tiden dere hadde .

Ta vare på minnene og der er jeg sikker på at dere hadde vanvittig mange herlige og gode minner !! :-) Edwin og Julie er heldige som har deg og Tone som er der, og pappan sin så klart og alle de andre :-) Ønsker dere alle en riktig god helg - tenner ett lys i kveld for Bente

Stor klem

Skriv en ny kommentar

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

Min hverdag med diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.

44, Nannestad

Jeg er ei dame på 44 år som 1. februar 2012 fikk diagnosen Leukemi/Myelomatose - Benmargskreft.k Jeg bor alene sammen med mine to tenåringsbarn Julie 15 år og Edwin 16 år. Jeg jobber til daglig som barneveileder i Midtbygda barnehage i Nannestad men er nå fortiden sykmeldt. Jeg håper at min familie, venner og andre kjente ønsker å følge meg på min blogg og kom gjerne med kommentarer og innspill etterhvert som tiden strider frem.

Kategorier

Arkiv

hits